Family challenge / Team building / Scholen

Family Challenge
Daag je familie uit!  Als jullie sportief, actief of ontspannend bezig willen zijn met de familie dan dragen wij zorg voor een aantal leuke family games!
Watertransport, Tonnenloop, klompenrace, BigBagrace zijn een kleine greep uit de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Teambuilding
Onze teamgames zijn er puur voor fun maar ook als actief onderdeel voor een teambuilding waarbij samenwerking vaak de sleutel blijkt
tot succes.
Onze begeleiders hebben jaren lange ervaring en weten een groep te enthousiasmeren! Teamgames voor groepen tot 100 personen zijn geen probleem, wij zorgen voor een passend speelschema.

Vraag naar ons uitgebreid programma met uitdagende mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op

Scholen

Ook scholen kunnen bij ons terecht om een sportdag te organiseren  We beschikken over een outdoor parcours met een hoogteparcours, tokkelbaan, speleobox, klimwand en boogschieten. Schoolreisje Voerstreek Zuid-Limburg

Meer scholen gingen je reeds voor. Wij begrijpen dat het budget voor een schoolreisje steeds meer onder druk komt te staan. Toch kunnen wij voor een niet al te groot bedrag de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Naast de actieve activiteiten zoals het outdoor parcours kunnen we de kinderen ook laten zien hoe ambachtelijke stroop gemaakt wordt. Een van de producten waar de streek bekend om staat. Het is ook mogelijk om tijdens een workshop je eigen vlaai te bakken in een authentieke bakoven en deze daarna natuurlijk lekker op te smikkelen.Of wat dacht je van een huifkartocht door de prachtige omgeving? Bij ons kan het allemaal.

Voor scholen: sportdag in Land van HerveOns landgoed bevindt zich in Hombourg in het Land van Herve, nabij Luik, Aken, Heerlen en Maastricht. Het landgoed is groot genoeg om in alle rust en privé aan activiteiten te kunnen deelnemen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een sportdag.

Scholen mogen zelf hun sportdag bij ons organiseren maar het is ook mogelijk dat wij de organisatie hiervan uit handen nemen.

Wij maken je graag een arrangement op maat.

Neem vrijblijvend contact op