Speciaal programma voor scholen

Bij ons is het mogelijk voor scholen om een schoolreisje te organiseren of een sportdag. We beschikken over een outdoor parcours met een hoogteparcours, tokkelbaan, speleobox, klimwand en boogschieten. Maar wij organiseren ook rondleidingen, speurtochten en workshops.

Schoolreisje nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg

Schoolreisje Voerstreek Zuid-Limburg

Meer scholen gingen je reeds voor. Wij begrijpen dat het budget voor een schoolreisje steeds meer onder druk komt te staan. Toch kunnen wij voor een niet al te groot bedrag de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Naast de actieve activiteiten zoals het outdoor parcours kunnen we de kinderen ook laten zien hoe ambachtelijke stroop gemaakt wordt. Een van de producten waar de streek bekend om staat. Het is ook mogelijk om tijdens een workshop je eigen vlaai te bakken in een authentieke bakoven en deze daarna natuurlijk lekker op te smikkelen.

Of wat dacht je van een huifkartocht door de prachtige omgeving? Bij ons kan het allemaal. Vraag ernaar!

Organiseer je sportdag in het Land van Herve

Voor scholen: sportdag in Land van HerveOns landgoed bevindt zich in Hombourg in het Land van Herve, nabij Luik, Aken, Heerlen en Maastricht. We beschikken over diverse authentieke verblijven. Het landgoed is groot genoeg om in alle rust en privé aan activiteiten te kunnen deelnemen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een sportdag.

Scholen mogen zelf hun sportdag bij ons organiseren maar het is ook mogelijk dat wij de organisatie hiervan uit handen nemen. Vraag ons naar de mogelijkheden!