Molen van Medael

Verblijven nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg

Hombourgeois bevindt zich op het domein van de Molen van Medael, één van de vier locaties van de vakantiewoningen en groepsverblijven van Landgoed van Ulvend.

Landgoed van Ulvend biedt al ruim 20 jaar onderdak en gastvrijheid voor al haar gasten. Het is een echt Limburgs familiebedrijf en ademt dat ook uit in haar warmte en gastvrijheid.

Limburgs familiebedrijf

Landgoed van Ulvend is eigendom van Jef en Georgette Schreurs- Halleux. Zij zijn de trotse ouders van maar liefst vijf (!) dochters, waarvan de jongste vier twee tweelingen zijn. Momenteel werken Jef en Georgette samen met drie van hun vijf dochters in het bedrijf en worden de krachten gebundeld om de vakantiewoningen in optimale staat te laten zijn en de gasten een heerlijk zorgeloos verblijf te bieden. Dochter Jocelyne Eussen- Schreurs is samen met haar man Roy Eussen eigenaar van Hombourgeois.

Molen van MedaelLandgoed van Ulvend

Vakantiewoning voor gezinnen, groepen en gezelschappen nabij de Voerstreek en Zuid Limburg. In het land der drie grenzen zijn er nog van die bijzondere plekjes die zo mooi zijn dat ze nauwelijks opvallen in het overweldigende landschap.

Je vindt er de zalige rust en een ongerepte natuur, naast het lieflijk riviertje dat zich bruisend een weg baant door bos en dal, ook verantwoordelijk voor de schitterende vallei, die om de haverklap prachtige panorama’s biedt en de verraste toerist op de rem doet trappen.

Hof van UlvendHof van Ulvend

Ervaar het authentieke en bourgondische leven. Je verblijft op het mooiste plekje van Zuid Limburg, waar je je waant in Frankrijk.

Ten HofTen Hof

Een oase van rust, omgeven door weilanden. Je logeert op een idyllische kasteel- boerderij, gelegen langs de kabbelende rivier de Gulp.

Molen van MedaelMolen van Medael

Ongerepte natuur en een verbluffend mooie vallei. De voormalige watermolen is stijlvol gerestaureerd in luxe familie- en groepsverblijven.

BegijnhofBegijnhof

Omringd door bossen en gelegen in een heuvelachtig natuurgebied. Ideale vakantiewoningen om te genieten van de stilte.